Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärkärkär

jag påminns om dig i allt jag gör

i affärer
i skolan
hemma
överallt

jag kan inte sluta tänka på dig
kärkärkär
ingenting kan slita mig loss
från mina tankar på dig

Kärkärkär




Fri vers av carinjuborg
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-06-04 21:40



Bookmark and Share


    hon den där kajsa
^^ Min sajin är kär :D sötis
2007-09-16

  Marielle
åh, det är kärlek. fint.
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

carinjuborg
carinjuborg