Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma. I din trygghetsfamn.

Vill vara hos dig.


Kyssa. Krama. Vara. Vara trygg.




Jag vill skratta och le igen.
Med dig. Bara dig. Hemma.

I din trygghetsfamn.


Jag vill känna de där vibbarna.
Rörelserna. Smekningarna. Orden.

Allt som tydde på




att du aldrig skulle lämna mig.

Skulle aldrig svika. Aldrig skiljas.
Aldrig.








Fri vers av carinjuborg
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-02 12:35



Bookmark and Share


    ögonblod
snyft.

wonderbart.

men nu är det glömt och aldrig igen, inte med Honom.
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

carinjuborg
carinjuborg