Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland vet man inte att man vet att det är...slut....




När skuggorna sträcker sig

 

Långt över husen
träden
gårdarna
himlarna

Ljuden som kastar sig vindsint

över det här och det där
där vi är

Händer för öron
stela läppar
kalla tår

När skuggorna sträcker sig
från där till nu

Vindlande banor i hjärta och hjärna
vindlande vägar in och ut och
skuggor som aldrig verkar ta slut

Var det allt

Jag vill inte längre ha
av dig
inte dig

bara mig

94.10.03




Fri vers av Lena Renman
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-06-04 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman