Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En längtan så god som någon...


Kullerbytta

Tänk vad jag skulle vilja
kunna slå
en kullerbytta igen!

Lena 53 år

 

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-04 22:59



Bookmark and Share


  solomi
Javisst, om man bara vågar...
2007-06-05

    ej medlem längre
Jag med...
Tack för denna!
2007-06-04

  Rachel Roth
är det omöjligt då?
2007-06-04

  Tuvstarr
Så kort men ändå väcker den så mycket känslor. Så få ord men ändå säger den så mycket.
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman