Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För helveteeeeeeeeeeee

 

 

Kick ass scream högt

För helveteeeeeeeee

Nån som vet skriket ,vrålet i örat

Vrålande som satans,vroom i skallen

I kick a panting today

Så jävla mycket färg på min fot man fick

Målarfot går fortare då

Kick ass and say hey




Fri vers av Mr.painter
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-05 12:24



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
hahaha..d e´bara om börja om på nytt..
det ska nog gå ska du se..=)
2007-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter