Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälplöshet



Mörkret faller när din salta tår
släcker ljuslågan

för en sekund i dunklet
blixtrar vreden ur dina ögon

men insikten får åter sorgen
att landa i förtvivlade tårar

inom mig väller hjälplösheten upp
och mynnar i en tafatt smekning




Fri vers av katt.inc
Läst 470 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-05 14:32



Bookmark and Share


  Eline.P
Visst är det så! En smekning om än aldrig så tafatt ger större tröst än många och stora ord. En stark dikt om det sköra livet.
2007-07-01

  Tina Q
Målande är ett allt för tamt ord - mycket vacker text, laddad med bilder, känslor...
2007-06-14

  Antropofagen
Snygg scen. Sorgsamt snygg. Tar om den några gånger.
2007-06-09

    legolas
Vacker poesi. !! Mycket.
2007-06-08

  Mikael Falk
DET var bra. En hel film. på några rader.
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

katt.inc
katt.inc

Mina favoriter
förtätning
gropen