Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tid/puls

 

vi håller och håller

men våra händer

har hål, älskling

 

och natten

dör ut i en suck när

 

tiden viker av

mot tre utan att

vi hunnit längre

 

jag jagar en aning

om ett liv här i närheten

 

jag ser den inte

om jag gråter




Fri vers av molly crayons
Läst 367 gånger
Publicerad 2007-06-05 15:35



Bookmark and Share


  Rickard
\"jagar en aning om ett liv här i närheten\" inspirerar mig att göra detsamma. tack!
(nåt får mig att vilja ha \"ser DET inte\", livet alltså, inte aningen.)
2007-06-05
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons