Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blip blop färger i en rad

Rött som faan

Blått så in i det blå

Svart som osynliga synden ingen ser

Gult o man ser fan inte va där står

Turkos o fan illa den med

Bättre då med lila då de lilla som finns

Gröna bananer fy bubblan va äckligt

Oranget nopp ingen bra klick på den

Rött min själ o da ska det va som dödens flod




Fri vers av Mr.painter
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-05 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter