Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mej .... för helveteeeeeeeee

Ge mej saft för helvete

Öken torra strupar

i rännan nedan för

strupar torra som sandens viagra

tigerinan fluktar blicken

sakta hon suktar med tindrande klor

glor tills ljuset faller

Ge mej saft för helvet

inte kaffe torra strupar suktar efter saft

sköna kvistar lingon i

sparrisen brevid grannen kollar snett

skit i mej du jävla granne som mitt i natten

i sömnen går iförd pampers upp and go

knackar på konsums lager dörr

har ni baj påsar ja luftar blöjan på stan

vilket sannolikt liv i en ensam blöja han lever

ja filppar ja floppar

halsar min saft spyr i din blöjaa

o

säger gonatt

 

 




Fri vers av Mr.painter
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-06 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter