Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om livet och döden och meningen med dem.


Morgondag

Från morgondag till morgondag
Till sista stavelsen av tid
Alla dagar som kysst våra ögon.
På vår väg i mörker. Lys, lys du eviga ljus!
Livet som sprudlande källa, oberoende av kropp
Som dansar och fyller vår värld med musik, glädje och färg
Och som alltid finns kvar. Det är en saga
Berättad av din innersta vän, fylld av värme och närhet
Betyder allt. Och allting

Imorron, imorron, imorron
Imorron finns inte längre
För oss
För mig
För dig
Imorron finns inte
längre
Ditt ett har blivit allt
Imorron finns inte
Ditt liv har blivit fullt!




Fri vers av Mikael Falk
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-06 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Falk
Mikael Falk