Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jo, livet äär ganska vackert. Trots allt.


natt

Där skymtar du Andromeda
bortom moln och måne
Res dit en dag
och längta
en grönblå vacker
himmelsk jord




Fri vers av Mikael Falk
Läst 643 gånger
Publicerad 2007-06-13 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Falk
Mikael Falk