Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där inga vindar blåser

Dit där inga vindar blåser vill jag
där inga träd mister blad i stormen
inga djur hukar i kölden
Dit vill jag för att vila

Dit där ett andetag är dyrt
vill jag
där ett steg kostar pengar
ett ögonkast ruinerar
dit vill jag
för att känna

Dit där smärtan finns och glädjen
vill jag
där ytan inte skyddar och skönhet inte bedrar
dit vill jag för att se

Där skall jag lustfyllt andas och gå naken i din sol
Där skall jag girigt stirra och smaka på ditt hav
Dit där inga vindar blåser vill jag
för att föras av livet




Fri vers av Mikael Falk
Läst 722 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-13 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Falk
Mikael Falk