Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta

Tro

mig

Tro mig,
Över himmel och hav
har jag letat

Tro på mig,
Från dina ord
hämtar jag syre

Tro på mitt ord,
Mot dina fingrar
vaknar min hud

Tro på mig,
I dina läppar
bor mina kyssars ursprung

Tro mig,
I dina ögon ser jag
det jag alltid sökt

Tro,
I din hand
bor mitt hjärta




Fri vers av Mikael Falk
Läst 722 gånger
Publicerad 2007-06-13 07:55



Bookmark and Share


  Ellan
vackert och fint skrivet..
just att tron för någon är stort...

Ha en bra dag/Ellan
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Falk
Mikael Falk