Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liljekonvalj

Som de liljekonvaljer du såg,

men aldrig plockade

för att du förstod att deras oändliga vithet

skulle ta slut om de fördes in i ett rum,

rövade från sin skog,

sin fukt och sina dofter.

Sådan är min kärlek

Som den tacksamhet

och den glädje

du kände

när du lät dig höra berget,

havet och skogen

deras toner,

frustande, smekande,

dansande kring ditt huvud.

Sådan är min kärlek




Fri vers av Mikael Falk
Läst 756 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-13 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Falk
Mikael Falk