Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stilla bön ur avgrunden


jag ber...




Jag ber

svik mig

Så att jag orkar svika

dem jag älskar

 

Jag ber

döda mig

Så som jag skulle dödat

om jag bara vågat

 

Luta dig

över min kropp

Och se in i mina stela ögon

som vägrar mig sin lydnad

 

Fyll mig

med avsky

Så jag slipper hata

mig själv

 

Lys

lys upp ett rum

för mig att falla i

Lys för mig en väg i helvete




Fri vers av Mikael Falk
Läst 793 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-13 08:00



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
det bästa med den här texten är känslan att någon gör precis tvärtom - ändå.
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Falk
Mikael Falk