Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett pilotfall här i livet

Ett pilotfall du är här i livet
En artfrämmande sort i själen beskrivet

Ett pendeltågsliv med signalfel vid varje station
Får t.o.m. centralhallsfolk att uppmärksamma din situation

Med ett par blå som bästa vapen
Försöker du skilja kärleken från haten

Med vetskap om att ditt liv är ett pilotfall
Vet då också, att du dessutom har ett kall

Kanske inte för Von Henning med vänner
Men för han –han i de mörkaste gränder




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 369 gånger
Publicerad 2005-03-16 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus