Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom skriker jävla barn kriminella ...........

 

 

Mina ögon kan inte sej

det är bara inte jag

Dom skriker jävla idiot barn

faller vi eller dom

dom faller vi är sega

Dom skriker jävla barn kriminella fanstyg

skiter i dom äter mandelmassa o ler

läser poesi

med smurfarna på parad

Dom skriker i gen jävla odåga

kastar leende tilbaka o säger

ja mår bra

har du problem eller

köp läppstift

måla läpparna

knip käft

MAKE MY DAY

IM

THE

BEST

 




Fri vers av Mr.painter
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-06 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter