Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tick-tack, tick-tack, tick-tack


din tid

din tid
den mäter
ditt steg
dina trötta fötters dans
dina ögons vacklande glans

din tid
det dagsljus
den mäter
delas in i vitt och svart
dag som natt

din tid
du lever
du väcker ideer
de bryts och glöms
de stryps och göms

Din tid
din guds gåva
då varje jag blir till
din tid
din tid
din tid




Fri vers av Mikael Falk
Läst 485 gånger
Publicerad 2007-06-06 13:15



Bookmark and Share


    LadyFool
hmm..gillar dikten på nåt sätt, den stämmer om livet men man får inte glömma att många idéer faktiskt levs ut. Ja jag tyckte om den iaf :)
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Falk
Mikael Falk