Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...utan de sitter kvar på himlen för att skina när vi behöver dem.


Riktiga stjärnor faller inte


jag andas in
hans välbekanta doft
där vi ligger
på sängen
och tittar på stjärnor
i taket

stjärnor,
på affischer
från en tidning

sånna stjärnor
som inte faller
från himlen
utan utanför bilar
och inne på nattklubbar
i Hollywood
för att dem
har fått
lite för mycket
av det goda

och då kan man ju undra
om det goda
är att supa sig full
varje dag
och varje natt
eller att titta på stjärnor
i taket
med sin lillebror.




Fri vers av Noyle
Läst 736 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-06 13:28



Bookmark and Share


  thyme
oj, den här var ju skitbra. så gullig. jag önskar att jag kunde skriva såhär.
2007-10-06

  ordterroristen
vackert och smart!
2007-09-01

    Brell
Jag föredrar att spedera tid med min lillebror, allt för fort har han blivit stor :/
2007-07-31

    Livia.W
Den var söt.
Påminner mig om Johanna Thydells bok \"I taket lyser stjärnorna\"
2007-06-07

  Jan Linderoth
Detta var det varmaste jag läst på länge! Jisses vilket slut! Hoppas att ni ligger där ofta tillsammans och beundrar stjärnorna, på bild super de ju inte öronen av sig!
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Noyle