Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ständigt

 

Hela tiden tänker jag på dig

för jag älskar dig så oerhört mycket

mer än ord kan förklara

 

ja jag älskar dig

och saknar dig och känner förtvivlan

förtvivlan utan slut

 

du är i min tanke

i mitt hjärta i min själ 

ständigt

 

sakta sakta

sluter sig ljuset mot mörkret

 

där inte du är

är inte heller jag

 

Bs-07




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-06 15:18



Bookmark and Share


  Catrin
Det är sååå bra, sista strofen är i sig ren poesi.
2007-06-08

  enkel
\"sakta sakta / sluter sig ljuset mot mörkret\" - mycket vackert harmoniskt ackord, all förtvivlan till trots...
2007-06-07

  Eline.P
Så har du skapat poesi...igen. Fyll av längtan och kärlek och sorg i varje rad.
2007-06-07

  Karin Rosberg
Berörande vacker, just så när längtan tar över allt annat.Texten är genuin, stilen ren och uttrycksfull.
2007-06-07

  Krissie
Du är genialisk poet!
2007-06-07

  Antropofagen
Absensen i stark och ärlig enkelhet.
2007-06-06

  Bjarne Nordbö
Dikt om längtan som slår an. Enkelheten övertygar och gör den underbar.
2007-06-06

    Nattviol
kärlek - är
enkla ord
enkel form
budskapet massivt
ovärderligt
längtansvärt
2007-06-06

    legolas
Skönhet i ord, smärta i innehåll. Bravo !
2007-06-06

  devilsangel
Där inte du är, är inte heller jag... En rad som säjer allt...Så vackert och sorgset skrivet..Känner din smärta och din saknad krypa innanför huden...Hoppas ni återförenas snart!!
2007-06-06

  Nina V A
O visst känner man igen sig, kärleken skapar ett band som inte syns men som binder hårt hårt, ständigt finns man i varandra
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg