Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

Jag vandrar i den stilla mörkgröna skogen.
Gräset böjer sig under mina fötter.
Fåglarna tystnar och vattnet blir alldeles stilla,
när jag kliver ner på stranden.

Från skogen kommer människor, det droppar blod från deras
fötter. De har nog gått länge.
Plötsligt står en flicka någon meter framför mig.
Hon sträcker ut sina händer, utan hud. Bara skelett.

Jag snubblar, vänder mig om och springer.
Utan att titta tillbaka. Aldrig mer hit.  Aldrig mer in i skogen.




Övriga genrer av Mandalay
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-06 20:54



Bookmark and Share


  TheThinLine
Den här var bra :)
Inte en jag väntat mig från dig dock.
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Mandalay
Mandalay