Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarvärme

Vad härligt det är att vakna utomhus.
Jag önskar att du kunde känna doften
när jag beskriver den för dig.
En blandning mellan nyklippt gräs och havsvatten.
Och fisk.

Sommarens och lovets första dopp.
Jag önskar att du kunde känna det svala vattnet mot
dina fötter när jag beskriver det för dig.
Jag känner hur strömmen försöker dra med mig ner.
Och sjögräs.


Nångång ska vi uppleva det här tillsammans.
Det har jag bestämt.




Fri vers av Mandalay
Läst 562 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-09 21:36



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
En längtan och en fin inbjudan..
Hoppas ni får vakna där.
2007-06-10

  TheThinLine
Det där vill jag uppleva. Med dig, helst :)
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Mandalay
Mandalay