Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min högsta önskan.



Jag gick för att söka tröst hos dig.
I ditt hus, som ligger så långt in.


Men.
Istället fann jag alla jag brydde mig om
ligga på marken framför mig.
Blod rann från ett hål i deras ansikten.
Och en man jag aldrig sett förut
högg Dig i magen.
Med en kniv.
Jag hörde hur du jämrade dig
och sprang fram till dig
Men mannen höll mig tillbaka.
Han skrattade.
Och jag insåg att allt jag drömt och önskat hade slagit in.





Fri vers av Mandalay
Läst 612 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-09 23:06



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Detblir kluvna känslor här...och det är spännande..mycket spännande..så Bravo säger jag !!!
2007-06-10

  Mangal VIP
Hmmm... Skrämmande om önskningars kraft. Kan man önska den man älskar död? Förmodligen. En text som fick mig att fundera.
2007-06-09

  TheThinLine
Den blodiga, dödliga önskan som bor inom vissa personer.
Men som är allför fasansfull för att visas.
Bravo :)
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Mandalay
Mandalay