Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det blev väldigt annorlunda form på denna. Men det är meningen.


Det är som om du inte finns på riktigt i mitt liv, att du bara är en slags underbar dröm

*'*'*'*

Jag har tänkt
lite. och kommit fram till
att jag längtar så efter
dig så att det
inte känns verkligt
när jag sedan ligger tätt intill dig.
det är som du inte finns
i mitt liv. för det mesta har du ju
ditt eget. och det lättaste
är ju då att försöka
tänka mindre på att du
egentligen finns där senare.
så jag gör så. jag bortser ifrån
din existens lite halvt. för
då sticker inte ensamheten
så himla hårt. jag kan låtsas ett tag.
fastän jag samtidigt vet om
att jag förhoppningsvis får kyssa
dig igen. och längtan är väl okej även
fast jag skulle vilja ha
dig här nu. det kanske är bra
att sakna och längta
och inte få som man vill hela
tiden. och jag undrar
faktiskt hur det
blir när du känns verklig.
vad som har hänt
då. om jag inte är lika kär
då eller om du
kommit in i mitt liv
på riktigt och
inte bara i min dröm
jag inte vill vakna ur.

*'*'*'*




Fri vers av ingentingflicka
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-06-06 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka