Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utdömt omslag

rädslan syns väl
i dina långa omvägar runt mig
skrämseln talar
i en vaksam blick


illa dolt avstånd märks
i dina reaktioner
gester och grimaser
avslöjar dig

skräcken lyser
runt ditt kroppsspråk
föraktet gnager
genom ditt huvud

hade det varit mörkare
och färre vittnen
kanske jag skulle slagit dig
sönder och samman




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 522 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-08 20:52



Bookmark and Share


  TheThinLine
Den var spännande. Och välskriven.
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand