Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara en prinsessa

men inte att du ska vara en prinsessa.

 

Varför ska överhuvudtaget någon

behöva vara prinsessa?

 

Jag vill vara en prinsessa

men inte klä mig som en prinsessa.

 

Varför ska överhuvudtaget någon

behöva prinsessa sig?

 

Jag vill vara en prinsessa

men inte berätta om jag blir det.

 

För du vill ha mig till

en blomkruka.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-07 05:57



Bookmark and Share


  Cris
hm... ja inte skall man behöva princessa sig.
Blomkruka.. .. jaha.. och vad skall man tänka då.. Jo om ngn vill ha mig som blomkruka. Så tror jag att han/hon vill att jag håller om och håller kvar innehållet och skyddar och är nära.
2007-06-08

    Lena Nilsson
Mumsig text - som en prinsesstårta!
2007-06-07

  honeyhoney
Jag är lite småkär i din text.
Jag vill inte heller prinsessa mig!
2007-06-07

    sunnanvind
Varför ska någon överhuvudtaget någon behöva prinsessa sig?
Härligt uttryck i sorglig dikt...Man vill ju duga som man är...älskas för den man är...
2007-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf