Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår egen lustgård


Dina ord vandrar i mitt innerstas rum
där de blandas med mina

blir de vackraste av kärleksförklaringar
där slår de rot för växa vidare

djupet och bredden av dem ger oss

tron
tilliten
tryggheten

detta för att vi ska kunna fortsätta
att plantera kärlek i varandra

vi har vår egen lustgård där vår kärlek
blommar av de band vi har till varandra





Fri vers av sunnanvind
Läst 431 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-07 07:16



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
så vackert!
2007-07-14

  Leif Furstedt
Vackra ord och tankar.
2007-06-09

    JJ VIP
Hoppfullhet och framtidstro måste väl ses som nyckelord i denna din dikt, en planta kan växa om bara jordmånen är den rätta! Fin dikt! Mvh. JJ.
2007-06-08

  Thommy
Din text skänker värme och harmoni, vackert, vakert.
2007-06-07

  issac.a.m
Ord blandas med varandra,kärlek blandas med ord,
en härlig känsla som växer ur dina ord..Inre längtan,lustgård där din kärlek blommar som vita rosor ..allt doftar lust och växer till kärlek,och längtan från din lustgård ringlar ..reser sig upp,rak upp..Underbart
2007-06-07

  Jan Linderoth
Japanskt ordspråk: Den som planterat ett träd, har inte levt förgäves! Du lever tydligen efter det, även kärleksmässigt.
2007-06-07

    Maria Malm
Blommandes av tro, trygghet och tillit..skön känsla
2007-06-07

  devilsangel
Låter underbart..glad att du får känna så här...
2007-06-07
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind