Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter här och väntar på dig

När jag tänker på
Är dagen lika het som då
Solen lika bländande
Lika bländande som du
Himmlen lika blå
Lika blå som jag är nu
När jag sitter här och väntar på dig

Om jag minns det rätt
Så rätt som det kan bli
När dagar bara går
När dagar blir till år
Är du lika vacker nu som då
Kanske vackrare ändå
Är sånt jag tänker på
När jag sitter här och väntar på dig


När du kommer snart till mig
Går fram och sätter dig bredvid
Ska jag lägga armen min
Armen runt din kropp
Dra mig intill dig
Tätt tätt intill dig
Från blå till kärleks röd
Blir jag när jag sitter här och väntar på dig




Fri vers av Eva Olsson
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-09 20:09



Bookmark and Share


  Albert
det var en fin väntan det där

väntan... vad gör det med oss egentligen?
och vad vore vi utan väntan?

bra den här
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Olsson