Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Kan verka lite desperat... men så är icke fallet!)


Har letat...


Om du lever
så dö inte
Om du ler
så gråt inte
Om du syns
så visa dig för mig
Om du finns
så kom till mig
Om du hör mig
så svara mig nu...
Säg mig älskling
Vart finns du?




Fri vers av Michmich
Läst 389 gånger
Publicerad 2005-03-16 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich