Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi Är Blinda Människor


Två blinda människor finns det i denna värld
De ser inte mer än det deras ögon vill se...

De lever med varandra
men också utan varandra
De lever för sig själva
de lever för alla andra.

Två blinda människor är VI i denna värld
Vi ser inte mer än det våra ögon vill se...

Jag lever med dig
men Du lever utan mig
Jag lever för oss två
Du lever för alla andra.

Två blinda människor är VI i denna värld
Vi ser inte mer än det våra ögon vill se...

Jag är blind
för jag ser ingen annan än Dig
Du är blind
för du ser alla andra men inte mig.




Fri vers av Michmich
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-03-16 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich