Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära...


Värmen den hettar

varsamt de ser

magi sveper förbi

som lätta moln

nära så nära  

blicken den log






Fri vers av Lindizz
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-07 22:08



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Så fin!
2007-06-13

  Lars Granlöf
Lyllo =)
2007-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz