Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga bara vara


Kanske är det mod
Kanske är det dumhet

Kanske är det bara ett sätt
Att överleva

Att stå utanför
Att stå för det annorlunda

Att våga bara vara




Fri vers av Eva Olsson
Läst 838 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-29 14:40



Bookmark and Share


  LassO
ja precis så... finnas för finnandets skull
2008-06-17

    Bodil Sandberg
Fantastiskt bra skrivet...det finns både mod och ängslan i orden..de väger tungt!!!!!
2007-08-09

  Albert
tyckte om den här, oavsett om det är dumhet
2007-08-05

    Maria Malm
Bra skrivet, viktigt.
2007-07-31

  Lillasyster F
Ja, det krävs mod för det... att bara våga vara, så som man är.
Bra skrivet!
2007-07-30

  Rachel Roth
mod, dumhet, eller ett sätt att överleva...?
låter som en viktig fråga att leta svar på..
2007-07-29

    eva m h
Tänkvärt!
Läs gärna min dikt \"jag vill bara vara\".
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Eva Olsson