Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag ser på dig

När jag ser på dig, känner jag en längtan
av att alltid få vara med dig.

När jag hör dig, känner jag alltid en glädje
i mitt hjärta.

När jag tänker på dig, är jag alltid hos dig.




Fri vers av Bellia
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-08 10:51



Bookmark and Share


    GruffGruff
Fin text
2012-02-20

  TheThinLine
Igenkännande i den här texten :) bra gjort.
2007-06-10

  Spir@
Så fint =)
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Bellia
Bellia