Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Agapa är ett grekiskt ord som står för spontan kärlek. Det här är från början en engelsklåt som jag skrivit som blev en svensk dikt. Om du vet hur \"Agapa\" ska uttalas får du gärna höra av dig. Det får du också göra om du hittar stavfel ;)


Agapa - Spontan Kärlek

Innom mig fanns ett litet hål
Men du fyllde det
Jag gissar att jag vanligtvis är blyg
Men du gör mig till en tiger
Du gör mig vild
Jag kan prata och skratta
När jag är med dig känner jag mig trygg
Jag känner mig säker och kärlek flödar
Och jag är inte ensam

Jag kan springa, jag kan simma
Jag tror till och med att jag kan flyga
Bara för att få vara med dig
Mil efter mil det spelar ingen roll
Jag fortsätter springa, fortsätter springa
Bara för att få vara med dig
Jag bryr mig inte om jag är rädd
Jag korsar mörkret i alla fall
Om jag kan vara hos dig

I din famn finns ingen ondska
Bara flödande kärlek
Jag antar att du är min riddare
Eftersom du rädda mig från draken
Du rädda mig från tornet
Ge mig en blomma och kyss mig hand
Låt oss rida till solnedgången
Till paradiset vi känner bortom månen
För vi har varandra

Jag kan springa, jag kan simma
Jag tror till och med att jag kan flyga
Bara för att få vara med dig
Mil efter mil det spelar ingen roll
Jag fortsätter springa, fortsätter springa
Bara för att få vara med dig
Jag bryr mig inte om jag är rädd
Jag korsar mörkret i alla fall
Om jag kan vara hos dig

(Inside my there was a little hole
But you filled it all
I guess I am used to be shy
But you make me be a tiger
You make me be wild
I can talk and I can laugh
When I am with you I feel safe
I feel secure and love is here
And I am not alone

I can run, I can swim
I even think I could fly
Just to be with you
Mile after mile it doesn\'t matter
I keep on running, keep on running
Just to be with you
I do not care if I am scared
I cross the dark anyway
If I can be with you

In your arms there is no evil
Only pure love is flowing
I suppose you are my hero
Because you save me from the dragon
You save me from the tower
Give me a flover and kiss my hand
Let us ride to the sunset
To the paradise we know, beyond the moon
Cause we got each other

I can run, I can swim
I even think I could fly
Just to be with you
Mile after mile it doesn\'t matter
I keep on running, keep on running
Just to be with you
I do not care if I am scared
I cross the dark anyway
If I can be with you)




Fri vers av Jul_iia
Läst 627 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-08 18:55



Bookmark and Share


  Heartland
vilken fin text :). känner igen mig lite, men det är just det där \"om jag fick\"..
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Jul_iia
Jul_iia