Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fysisk

 

du är inte här

långt borta

en annan stad

 

dina ord bor kvar

nära intill

här hos mig

 

dagarna går

sakta fastän de är få

till du är tillbaka

 

enkelt så svårt

självklart komplicerat

att bara vänta

 

fysiskt plågsamt

sinnligt naket

otåligt frustrerad

 

fysiskt rent fysiskt

kittlande kärleksrus

pulserande längtan

 

snart är du här igen

fysiskt nära

intill mig i mig

 

uppfyller alla mina sinnen

lockar allt i mig

leker tillsammans

 

kemi

biologi

fysiskt

 




Fri vers av Donna
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-08 21:23



Bookmark and Share


  Nina V A
Jag frotterar mig i dina ord som jag så väl känner igen. Du beskriver det man känner i avståndet så väl, så väl. Tack!
2007-06-08

  Jan Linderoth
Du lyckas nästan alltid! Att klä mina känslor i ord när mina egna inte räcker till!! Tack!
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Donna