Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag (eller vem?)

rädd
rädda mig
rädda mig från den
som blivit jag
när ingenting duger
eller räcker till
är jag (eller vem?)
där och petar
gräver
skottar salt i såren
när allt är bra
är jag (eller vem?)
där och överanalyserar
söker
letar fel
så att det aldrig
duger




Fri vers av illvette
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-09 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette