Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10+7

 

man vet aldrig

sade hennes ögon

sökte sig under asfalten

 

medan hon blev tyngre

för marken att bära

 

du är vackrare än någonsin

sade han hennes ögon

kallade livet

 




Fri vers av molly crayons
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-09 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons