Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anställningsintervju

EQ, IQ, social kompetens och personlighetstest
Konsulten söker nog en speciell
Han är bäst
Hon för snäll
Udda avvikelse ger böter
Det är nog bäst att jag inte söker

Så sitter jag här för att åter bli granskad
Vem är du? Vad kan du? Vad har du för tankar?
Jag är ingen speciell, kan egentligen inte nåt
Månne jag efter detta köper en lott?




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 352 gånger
Publicerad 2005-03-17 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus