Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jävla minnen

Förbannade jävla minnen
sluta ät upp mig
cell för cell
centimeter för centimeter

Förstör inte mitt liv mer än du redan gjort
mitt hjärta som värker
min mage som krampar

Se inte fel hos alla jag träffar
undra inte vad fan de har för skit i bagaget
våga se att alla har ett värde
att alla kan få en chans

Gnag inte sönder mitt inre bit för bit
ångest
rädslor
panik
det finns snart inget kvar

Jag ger upp
jag ger dig allt jag har
jag suger av dig
bara du låter mig vara ifred

Förbannade jävla minnen




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 947 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-06-09 22:02



Bookmark and Share


  Anita Brännström VIP
Kan inte se en anledning att stanna kvar hos en sån energitjuv...du mår ju bara dåligt...
Jag blev av med min och sån'a jävla minnen jag har kvar...har skrivir mycket om honom
2013-07-02

  Bibbi VIP
Starkt berörande och igenkännande.
2012-01-25

  FrökenFräken
Förbannade jävla skitminnen!!!
2011-08-22

  -Ulla Tilemo- VIP
Det finns minnen som det är svårt att bli vän med.....de gnager och äter upp en inifrån. Starkt berörande text! Applåd
2008-06-08

  aol
sarka rader ien poesi som bränner sig in
2008-02-20

    Trast
Känner igen detta.
2008-01-27

  Sometimes_Always
Starka ord - som en rak höger i magen tar de luften ur mig.
2007-09-15

    Nike
hahahahahaha

bara så jävla bra
2007-06-10

    JJ VIP
\"Jag ger dig allt jag har, jag suger av dig\" en snygg lite brutalt träffande liknellse, i en bra dikt som man känner igen sig i! Mvh. JJ.
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen