Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saga



Med guldlockar som skimrade av månen

fanns två ögon i mörkret som med eldens kraft skapade vår himmel

Med en vilja så stark och ett sinne så klart målades tavlor för den förlorade

Hon dansade livet och älskade själarna som brast

Såg djupare, mer och rädes ej något

Hennes porlande skratt var musik

Och hon såg och såg



Hon önskade sig livet men fick gå det en annan väg

Genom sin systers tankar såg hon människor, men som en blind aldrig riktigt vet

Med ett hjärta så stort kunde hon gått månens väg för att bli hel

Dock valde hon solen, att aldrig dansa dagen välkommen

Och mörkret valde henne med glatt lynne



Och hennes släta hud skulle aldrig få vidröras

Hennes ögon skulle aldrig få möta heta blickar

Hennes namn skulle inte få viskas till henne

Ingen skulle dra fingrarna genom hennes tjocka, lockiga hår

Ingen skulle se på henne som om hon vore det mest värdefullaste som fanns

Ingen skulle hålla henne i famnar och aldrig släppa

Ingen skulle få dansa henne trött och sjunga hennes hes

Ingen skulle få henne att skälva under berörningar

Hennes läppar skulle aldrig få tala eller mötas

Hennes glöd skulle aldrig bli sedd

Hennes hjärta skulle ingen få


Ingen kan få henne





För hon sade



Syster, jag ger Dig livet




Fri vers av om en Siri
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-09 22:20



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Nu tror jag att jag förstår mycket mer! Detta är inte egentligen något alls att skriva \"suveränt\" och \"applåd\" på! Detta är en otroligt modig själs totalt utgivande kärleksberättelse om sin oändligt älskade och oändligt saknade, samtidigt oändligt levande och varje dag och stund medskapande och totalt förstående syster! En sådan dikt som denna måste läsas med djup vördnad, en vördnad för Livet, som, trots allt, aldrig kan förgås, och en vördnad för den eviga kärleken, en kärlek med stort K!
Ingvar
2007-11-04

    ingvar VIP
Suveränt! Applåd!
Ingvar
2007-10-16

  elden
det var något av det allra absolut bästa jag varit med om ! :D <3
2007-08-23

    inmeddiginålsögatkamel
Perfekt titel. Det här var verkligen en riktig drömsaga. Jättebra!
2007-06-10

  Lasseman VIP
Oh! det här är ju bara så vackert att man inte vet var man skall bli av.. riktigt bra skrivet!
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

om en Siri
om en Siri