Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är du sådär för långt borta


Ibland undrar jag
om jag inte har någon egen själ
utan jag lånar din för att känna mig hel

Halva jag flyter som i ett vacuum
kroppen tycks sakna liv
trots att jag andas….. kärlek

Jag vill sträcka ut min arm
Och nudda hela dig med min fingertopp
men avståndet växer med tanken

Mina hårslingor fattas dina fingrar
dina läppar mot min nakna hals
längtar efter det mjuka, våta

Jag längtar in sömnen i soffan
sängen är vår och ensligt tom
fyller inte ens våra drömmar

Så jag sitter kvar här i tystnad
ett litet tag till, väntar in dagen och dig
I väntan på fullständighet




Fri vers av Kameleont
Läst 467 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-06-10 00:55



Bookmark and Share


  Blodros
den här har en skön stämningen..

formen med tre rader i varje stycke gör att för mig känns det som att känslan i texten får vara där...i varje rad...helt igenom
2008-11-11

  issac.a.m
längtans rötter är väntan...underbart
2007-06-10

  Lasseman VIP
Skön poesi om längtan, ensamhet och kärlek! vackert och bra skrivet min vän .. kram ..
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Kameleont
Kameleont