Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet





Vidöppen

blottad

sårbar

och ändå....




Villig




Fri vers av katt.inc
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-10 08:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
att misströsta trots motgångar vore förstås att ge upp just då, men även en stunds uppgivenhet kan mana till eftertanke och så nya frön att grodda sig i personligheten

texten får därför också
tre rosor
2008-03-13

  Lena Renman
Hej
Kort men mycket innehållsrik text.
Hoppas du kan stanna vidöppen
Lena
2007-06-10

  enkel
Ja, så är det. Att göra sig osårbar är att stänga dörrarna till livet självt ...
2007-06-10

  liljor,liljor
Intressant och givande
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

katt.inc
katt.inc

Mina favoriter
förtätning
gropen