Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förstlingen...


Inledning

Harklar mig och ser ut över publiken

Ni, får gärna välkomna mig

Min långa aftonklänning och de gröna skorna

Vill att ni ska se

åt mitt håll




Fri vers av Nike
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-06-10 20:41



Bookmark and Share


  Ellan
ja känslan att få bli sedd har vi nog alla..
2007-07-13

    peripeti
Nå - om än lite sent... välkommen!
2007-07-12

    *Zenobia*
Ja...nånstans måste man börja...

Men...gröna?? skor...
2007-06-10

  Vilsen Annette-hittar vägen
VÄLKOMMEN!!!!!!!!!!!
Av hela mitt hjärta!
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Nike