Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omkullrest gravsten


segla

vidare i regnet

segla

så länge du orkar

hålla emot


piskande regn

droppar

blir till

kunskap

efter torka


en förlossning

utan hjärta




Fri vers av Nike
Läst 415 gånger
Publicerad 2007-07-19 22:55



Bookmark and Share


  AndersN
Jag var med till de sista två. Gripen och införstådd.
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Nike