Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten bön...eller nåt...


Moder vår

Låt ljuset från universums själ

stryka nära våra sinnen

och ner på vår jord


Låt kärlekens punkt

snudda våra hjärtan

och stanna här


Låt vår fria vilja

leda oss till något bättre

ett syfte vi känner


Låt oss känna mänsklighet

ta emot kärlek och ljus

och stänga våra ögon för det onda




Fri vers av Nike
Läst 501 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-19 23:01



Bookmark and Share


  A-C-S
Så sant så sant.

Jag har bokmärkat dig..
2007-08-31

    amorfati
Vacker bedjande ton.
2007-08-28

    *Zenobia*
en önskan så fin som någon...

varm och innnerlig...
2007-08-06

  Ellan
helt underbar..

du har verklige hittat de rätta orden,

kärlek och ljus är ju det som får de onda att försvinna..

jag bara måste säga att jag tycker så mycket om denna dikt

kram Ellan
2007-08-01

  Eline.P
En så vacker bön du har skrivit! Den borde läsas om och om igen av oss alla tills vi förstår att ta vara på varann. Medmänsklighet o kärlek är själva källan.
2007-07-30

  Jack E. Gladh VIP
En utvecklande tankegång. Verkligt bra genomtänkt och moget. Ett fint bevis på att vi måste tänka i nya banor i det andliga perspektivet. Den här rekommenderar jag till redaktionens val.
Hoppas det blir så.
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Nike