Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten bön...eller nåt...


Moder vår




Låt ljuset från universums själ

stryka nära våra sinnen

och ner på vår jord


Låt kärlekens punkt

snudda våra hjärtan

och stanna här


Låt vår fria vilja

leda oss till något bättre

ett syfte vi känner


Låt oss känna mänsklighet

ta emot kärlek och ljus

och stänga våra ögon för det onda





Fri vers av Nike
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-31 11:07



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Vackra härliga ord :)
2007-12-26

  Jan Linderoth
Vi får nog aldrig nog av rejäl romantik! Hoppas du blir bönhörd.......eller nåt....
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Nike