Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
såg en kvinna på tv en kvinna utan själ...


önskan

din andedräkt

som senapsgas

din röst

som taggtråd

dina sinnen

förgiftade

gör ögonen gula


av lögn


men säg att du älskar mig...




Fri vers av Nike
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-05 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nike