Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många ord *

 

Så många gånger jag ville säga

så många ord. Säga orden till dig,

för att du ska förstå. Förstå mig

och vem jag är. Så många gånger

jag bara tittat på dig utan att säga

något. Så många gånger jag ville

säga mina vackraste ord men det

blev till min vackraste tystnad,

för att du ska förstå.




Fri vers av Annette Andersson
Läst 598 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-10 23:28



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Åh, så på pricken, det allra mest innersta och känslofyllda är bortom ord och du får ned beskrivningen så fantastiskt!
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson