Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otymplig själ

 

 

Med en själ så stor

att den ej ryms i hjärtat

söker människan kärlek

gång efter annan

 

För stor för att älskas

avvisas vädjan

om kärlek och vänskap

 

Själen består men

naggas i kanten

törstar allt mer efter kärlek

längtar mer efter närhet

skyr avvisandet som pesten

men hamnar likväl

där igen




Fri vers av Jojo
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-06-11 09:36



Bookmark and Share


  Albert
Ett mästerverk!
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo