Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen?

Vaför ringer fel personer
Varför hälsar fel personer
Varför kommer fel personer

Varför blir det aldrig som jag vill
Varför får jag aldrig det jag behöver



varför tycker ingen om mig




Fri vers av Darkness
Läst 370 gånger
Publicerad 2007-06-11 12:55



Bookmark and Share


  TotaltIngenting
Jag är säker på att någon tycker om dig!
Bra skrivet, du skildrar ångesten, ledsamheten och ensamheten vackert!
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Darkness
Darkness